Az olajprobléma után már itt is a következő: Mad Max a láthatáron!
  • Tinman #113
    Egyből leflameltelek, de a lényeget elfelejtettem a "ne fürgyé' le" szöveghez elmondani.

    Mégpedig: Tény, hogy a savköpeny nagyon fontos, ezt a divatos tisztálkodószerek nagy %-a egy idő után olyan szépen legyengíti, minden tisztálkodáskor, hogy öröm nézni. A PH semleges és kevés mesterséges adalékanyaggal ellátott szerek naponta használhatók.

    A jó taktika egyébkén az, ha PH neutral terméket használunk 1. nap (tusolás), 2. nap egy gyenge fürdősó/tengeri só kombót vetünk be, 3. nap pedig sima langyos víz és semmi más (tusolás), majd újra elölről az egészet.

    Aki túl sokat fürdik (napi 1-nél több), ráadásul szappannal, nem PH semleges szerekkel, az előbb-utóbb egy nagyon érzékeny bőr tulajdonosa lesz, amely nem túlzottan lesz képes ellenállni a környezeti terheléseknek, ekcéma, allergia is kialakulhat.

    Aki 3 naponta fürdik, vagy még több az hagyja elszaporodni a 3 nap alatt rákerült ill. már meglévő baktériumokat, így pattanásos, gyulladt bőrrel, ekcémával is szembesülhet, a bőr védekezőképessége pedig annyira legyengülhet, hogy elkezd hámlani ill. már belső problémák is jelentkezhetnek.

    Aki pedig nagyon ritkán tisztálkodik, annak a várható élettartama 10-15 évvel csökkenhet.

    Fürgyé' le!