A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • narumon
    Ja ezzel egyetértek teljes mértékben.
    Én arra gondoltam amikor kioltják egymást ez a totális: Mit csináljunk szívem?
    - Mindegy, amit te szeretnél!
    - Én azt szeretném amit te!
    - Akkor menjünk el sétálni!
    - És merre menjünk?
    - Amerre szeretnél

grrrrr
    A felek közül meg mindegy ki a dominánsabb, nagyon jó barátainknál pl a hölgy az. Ez alatt nem a paraszt én megmondom a frankót csajra kell gondlni, hanem egyszerűen ő az aki jobban be tudja osztani a pénzt és a barátom ( a párja) ezt be is látja és rá is hagyja. Ha asszony azt mondja, hogy ezt meg azt most nem engedhetjük meg akkor nem veszik meg. Vagy pl ugyanitt nyilván a hölgy felel jobban a baráti kapcsolatokra, ő szervezi le, hogy mikor hova mennek, (meg lehet persze vétózni, de ő az aki lebeszéli, hogy drágám, jövő hét szombaton narumonékhoz megyünk ebédre úgy készülj. A párja meg bólint, hogy rendben.) ő intézi az ajándékokat stb stb.
    Nálunk én vagyok a domináns ez annyiból más, hogy nálunk is a párom intézi az ajándékokat, de nem úgy, hogy jön, hogy elintéztem, hanem szól, hogy ennek meg annak ajándék kéne és erre meg arra gondolt, én meg jóváhagyom (vagy nem :D), és utána történik a beszerzés. Vagy a programoknél a párom nem leszervezi a jövőhét szombatot hanem szól, hogy vérpistáék átjönnének szombaton az nekem akkor jó-e mert akkor lebeszéli. Szerintem ezek kis különbségek de valójában óriási különbség.
    No hátha így érthetőbb, hogy miről beszéltem :)