#72> mégpedig: ha egy osztályalapú OS-t veszel alapul, biztosan nem kerülheted el a VMT alkalmazását
Meg mindig elbeszelunk egymas mellett. Elismetlem megegyszer: szo sincs a VMT megszunteteserol. Meg csak utalast sem tettem erre. Es kerem, hogy ezuttal tenyleg legyen vilagos.
Az idezetemben ezert vastagitottam ki a "folyamatosan" szot, mert a kezdetektol fogva a VMT-ben valo kereses gyakorisagara (es modjaira) utalok.
Most azt, hogy hogyan oldottam meg adatszerkezeteken keresztul az ilyen jellegu problemakat azt minimum egy hetes eloadas sorozaton keresztul tudnam levezetni neked. Nem apro konstrukcios ujitasokrol van itt szo (az en esetemben), hanem teljesen uj nyelvi leiro rendszerrol, teljesen uj eroforras kezelesrol, teljesen uj generacios forditoprogramrol. Meg forraskod sincs a hagyomanyos "szoveges fajl" ertelembe veve es megcsak a fogalom, hogy "fajl" sem letezik.
Egy sokdimenzios csomoponti adatbazis van ahol a programozo/felhasznalo szemszogebol nincsen protokolbeli kulonbseg egy "konyvtar" mint gyujtoeszkoz, "fajl" mint taroloeszkoz, "port" vagy "halozat" mint I/O eszkoz, vagy akar felhasznalo, process, stb mert mindegyikuket transzparensen azonos protokollon keresztul eri el. Ami megkulonbozteti oket az a rajuk valo hivatkozas (nev, azonosito, stb).
Ez a kialakitas termeszetenel fogva olyan teljesen uj lehetosegeket hoz amelyeket ha egyuttesen alkalmazunk akkor ujra kell alkotnunk a szamitastechnikarol, informatikarol eddig tanultakat es teljesen maskent kell megkozelitenunk reszproblemakat.