• assdf
    "én még örülhetek, mert hallottam olyat h valaki előfizetéses volt, és leszedett NOD-hoz egy patchet -> 130 ezer ft :D

másvalakitől meg azt h leszedett egy drivert, megnézett egy youtube videót -> 60 ezer :D "

Hát azért ez akkor kamu hogy majd leszakad a plafon. Nekem volt úgy 1-másfél éve mobil netem a pannonnál, akkor volt a 250 MB-os csomag olyan 3000 ezer forint.
    De most néztem, az 5 GB-os csomag is "csak" 6 ezer ft /hó, de még ha a legkisebbet veszed (100 MB) és túlléped a limited, akkor is 100 ft/MB, ergó 130 ezer forintból 1,3 GB adatot lehet forgalmazni.

Na most akkor mondj nekem egy NOD patchet ami 1,3 GB, vagy egy youtube videót ami 600 MB...

Arról nem beszélve hogy a letöltési sebesség eléggé limitált, kb. a néhány KB-tól-néhány száz KB-ig terjed tehát ennyi adat letöltéséhez óráknak vagy napoknak kell eltelnie...

Myron:
    a hivatalos pannon oldalról:
    "Forgalmi díj a forgalmi keret túllépése esetén: 100 MB-os csomagoknál 1 Ft/10 kB; 500 MB, 5 GB és 10 GB-os csomagok esetén 0,12 Ft/10 kB. SMS küldés díja 24 Ft/db, nemzetközi hálózatba 59 Ft/db."

Recophile:
    "az az semmi sem fog változni, ha még is akkor az állampapa jövedékadót tesz rá és ott leszünk ahol eddig is"
    Vagy regisztrációs adót. Abszurdisztánban én sem lepődök meg semmit se. Itt az a trendi hogyha valami müködöképes, akkor azt addig kell terhelni adókkal még végül müködésképtelen nem lesz...