assdf#10
Akkor kezdjük máshogy az ismerkedést.
1, nagyon sajnálom hogy igy jártál és biztos hogy én is ott lettem volna
2, ettől még a te hibád hogy nem tájékozodtál kellőképpen az árakról
3, nyilván irreálisan magas árat kért a szolgáltató, de ha kellőképpen tájékozodsz akkor rájöttél volna hogy 1/10-ed ennyiből is megusztad volna.
4, a nodos és youtubos példádnál szintén a felhasználó volt a hülye. a minimum az hogyha forgalomkorlátos nete van az embernek akkor feltesz egy dumetert a gépre és méri hogy mennyit használt már el.
5, semmi közöm a pannonhoz, azon kivül hogy másfél éve 2 hónapig volt náluk mobilos netem (a nyárra kellet)
Na és még egy aprócska dolog, ha nem tájékozodsz nincs ez máshol sem máshogy. Pl upc. A upc-nél ha aláirsz 1 éves szerződést akkor a minimum csomag havi 3500 ba kerül/t (én annyiért vettem). A belépés ingyenes volt.
De ha NEM irsz alá 1 éves szerződést, akkor úgy kezdődik hogy 25 ezer ft bekötési dij+havi kb 7000 ft havidij....
Na most a upc-e a hibás, ha te nem olvasod el a tájékoztatót és megrendeled 1 éves szerződés nélkül a netet, majd kiszámláznak neked 25 ezer ft bekötési dijat?
Szóval meg lehet ezt beszélni szépen is, én nem mondom hogy nem szar érzés, de azt is látnod kell hogy alapvetően itt te voltál a hunyó, de legalábbis nagyobbrészt te.