• mastadoc
    Nem tudom. Én 1999 óta vagyok előfizetőjük, volt h 5 külön telefonszám volt a nevemen. Elég régóta vagyok platina kártyás is, de még soha, értsd soha nem kínáltak fel nekem telefont olcsóé. ( a főkártyám platinás és a megmaradt 2 számom aranykártyás)Hallottam, hogy régebben csináltak ilyet, ezért ráhajtottam a platinára, de én nem nyertem. Most ott tartok, h amint lejárnak a hűségnyilatkozatok a számokról, úgy szüntetem meg őket. Az aranykártya pontokat meg nyugodtan dugják föl maguknak, mert semmit sem érnek! Ja, és meg sem kérdezik, hogy miért dobálom vissza a számokat. Igaz a feltöltőkártyásokat jobban megbecsülik. (pl a hívószámkijelzés, a feltöltősöknek alapból jár, a többieknek 240 Ft, más szolgáltatónál úgy tudom ingyenes, de ebben nem vagyokbiztos [nekem a pannon nem száláz kijelzési díjat])
    Van Pannonos kártyám is. A díjcsomagom szuper, igaz nem a nagyközönségnek csinálták. Ezt nem is vitatom. Viszon a csillivilli hülyeségek helyett küldenek egy kis borítékot benne egy nevetséges összegről kiállított csekkel.
    Ha csak azt nézem, hogy a találkozások magazin, a nevetséges naptáruk évente egyszer kerül x forintba, és azzal x-el lehetne csökkenteni a számlámat, hát ...
    A másik, hogy értelmetlen ügyfélszolgálatuk körülményes és lassú valamint nem ingyenes! Nehezen, de elintéznek sok dolgot, viszont ennek meg is kérik az árát! Ja és hazudnak (igaz ez az egész T csoportra)!
    De a végeredmény az, hogy minden szolgáltató szívatja az egyéni előfizetőket, csak meg kell találni, hogy melyik kevésbé. Aki meg kártyás, lényegében mind1, viszont a pannon a bónuszpercekkel veri a T-t