LOTR|Atocha#4
NessieGraf:
Én sem szeretem a T-Mobilet, de megértem mért ragaszkodnak hozzá. Én is 30-as vagyok és egy olyan előfizetésem van, amit egy nagyvállalattól kaptam. 15 Ft/perc bárhová bármikor és 10 mp-es számlázás, 2500 Ft teljesen lebeszélhető havidíj. Ezt egyik szolgáltató sem nagyon tudja felülmúlni. A nagy T cégeknek olyan egyedi ajánlatokat ad, amik nem kerülnek nyilvánosságra, nem verik nagydobra, hogy van aki 5 Ft-ért telefonál, vagy kevesebbért, mp alapon.
Én is utálom őket, mert a nagyközönséget meg szívatják ezerrel, mikor sokkal olcsóbban is adhatnák az egész szolgáltatást.
De egyébként egyik se rendes, kartelt alakítottak, évek óta ennyi az ár és nem tudsz mit csinálni velük, ez a 3 van, eszed, nem eszed, ezt kapod, fogd be a szád alapon. A kormány meg tűri. Mert birkák ülnek odafent!
Kíváncsi leszek arra, hogy az állítólagos „negyedik” mit fog csinálni, vagy nem csinálni.
A vodánál meg azt utálom, hogy fix csomagok vannak. Fix 3000, Fix 6000 stb. De mi történik ha nem beszéled le? Elveszik a fennmaradó összeg! Ez aztán a barátságos üzletpolitika. Bár ilyen csomag mind a háromnál van, ami megint csak szemétség a kis emberekkel szemben!
Szívatnak minket agyba, főbe... mi meg szépen nyelünk...