• szvini
    #64
    Na de amúgy sztem azért használják ezt, mert egy átlag juzer, értem ez alatt, aki odáig terjed hogy bekapcsolja a gépet, meg kikapcs :D, szóval bátyám még keresni sem tud a neten, attól ne várjuk el, hogy majd itt alternatívákat fog keresni, mert nem, nem ért hozzá, nem is érdekli, csak legyen a szájában és kész, sokan vannak ilyenek (sajna).

    Na a freemailos oldalt még én sem értem, azt hittem fogyóban vannak a használói, de egy nem régi körlevélben amit kaptam, rengeteg freemail-os cím volt, meg is lepődtem. Pedig itt már szerintem aki emailozik, ismerik az alternatívákat, vagy mégsem :D.

    De megsúgom mindenkinek, aki ódzkodik az email cím váltástól, mert az is van legalább olyan szörnyű mind egy új telefon szám, hogy a freemail-on speciel van és még elvileg működik is az átirányítás, tehát ha csinálsz egy másik szolgáltatónál emailt, és oda átirányítod a freemailt, utánna soha többet nem kell felmenned a freemailra, ha esetleg valaki eddig nem tudta volna :).

    A másik, meg ha valaki gyorsan akar egy email címet csak mert valahova be akar regelni és utánna soha többé nem kell neki a cím, annak javaslom az eldobható email címet, amit lehet 1-2 órára, 1-2 napra stb.. és utánna megszűnik. Remélem mondtam valakinek újat :), be is linkelek egy példa oldalt, két kattintásra kész a cím, ez is átirányítja a levelet egy létező címre, nincs is külön kezelő felület.
    http://eldobhato.mpp.hu/