• Möci
    #9
    Már megint egy manipulatív eszköz, ami tisztességes bizonyításra alkalmatlan, hiszen még a budapesti kettőegészöttized IQ-s parkolóőr is tudja, hogyan kell átállítani az időt a digifotó-gépén (hogy más okosságot ne is említsek). Nem hinném, hogy egy zsaru nem arra, pontosabban nem csak és kizárólagosan csak arra használná, hogy ártatlanságát, illetve jogszerűségét bizonyítaná vele. ("Az őrizetes nem lett összeverve, csak az arcára ugrott a zárka." -című szindróma)
    Az érem másik oldala, hogy sötétben minden fényforrás jó célpont.
    És még valami: Jelszavas védelem ide, jelszavas védelem oda, ha ne adj isten még is az derülhetne ki a felvételről, hogy a rendőr a hunyó, vagy kicsit is necces a dolog, tutti, hogy megsérülne minimum a memóriakártya (pl.: egyszerű túlfeszültség segítségével).
    Összegezve: Hiteltelen az egész, mert rá lehet készülni, számítástechnikailag érdemes manipulálni (a bekövetkezett cselekmények, és azok következményeinek súlya miatt -ne felejtsük el, hogy ember ellenes cselekményekről van szó általában, ahol természetes, hogy a résztvevők igyekeznek minél jobban megvédeni a seggüket a lehetséges következményektől.)