• Möci
    #13
    "veletlenul' elromlott, akkor egyertelmuen o a hibas, akarki is lott eloszor"

    No azért ebben nincs teljesen igazad! Ha nem működik a kütyü az egy dolog. Miután a szándékosság bebizonyítást nyert kell bizonyítani azt is, hogy ki követte el. A bizonyításig -legalább is a demokráciákban- "az ártatlanság vélelme" mindenkit megillet.
    (Kishazánkban nem merem ezt ilyen szilárdan állítani, hogy , ami a papíron és az Alkotmányban le van írva az a valóságban is teljesen úgy működik. (Elég finoman fogalmaztam?))
    A jelszó időpecsétestől feltőrhető. Ismétlem: Tekintve, hogy emberellenes cselekményről van szó, így a bűntetési tétel sem elhanyagolható, tehát érdemes foglalkozni a hackelésével, mert az eredmény bűntetési években, illetve a rendőrségtől való végleges eltávolításban mérhető.
    Éppen ezért inkorrekt ennek a kütyünek az esetleges "bevetése". Egy olyan pillanatot lehet visszanézni és elemezni tízszer-százszor-végtelenszer, aminek a döntésmeghozatali része ÉLES helyzetben történt a másodperc tört része alatt (főleg, ha már eleve a kezében volt a pisztoly).
    Semmi mást nem akarok ezzel az egész kütyüvel kapcsolatban kihozni, csak azt, hogy ez egy olyan fagyi, ami nagyon könnyen visszanyalhat.