• kvp
    #10
    "(Ha már a témánál vagyunk : a mobiljainkat bármikor, utólag is bemérhetik, hol merre járkáltunk... Vajon az erőszakolós-ügybe keveredett rendőrök mobiljait nem lehetett volna ugyanígy bemérni és ezzel ellenőrizni a szavahihetőségüket?)"

    Megtortent. Elhagytak a helyuket. Viszont azt nem lehetett bizonyitani, hogy miert. Azt bevallottak, hogy penzt kertek, mast nem. A buntetesuk is hasonlo lett, mivel a korrupciot senki sem veszi komolyan. A tobbihez pedig tenyleg a zsaruk fejere kellene kamera, de azt csak az angolok akarjak meglepni es csak a jaroroknel.

    "Már megint egy manipulatív eszköz, ami tisztességes bizonyításra alkalmatlan, hiszen még a budapesti kettőegészöttized IQ-s parkolóőr is tudja, hogyan kell átállítani az időt a digifotó-gépén"

    Ezert irtak, hogy van rajta jelszo. Ez egyben hivatalos idopecsetet is jelent. Ha meg le volt merulve amikor elovette vagy 'veletlenul' elromlott, akkor egyertelmuen o a hibas, akarki is lott eloszor.

    "Ez akár itthon is hasznos lehet. Pl. azoknak, akikbe beleköt 10 norvég az aluljáróban és önvédelem céljából használni kényszerül."

    Igen, ez lenne az elsodleges felhasznalasa. A masodlagos, pedig egy kis usb-s kijelzo a szemuvegbe, hogy fedezek mogul is lehessen celozni vele. Igy csokkentve annak az eselyet, hogy lelovik az embert. (ha van rajta kamera, akkor eleg a fegyver veget kidugni a fedezekbol)

    "Ja pont egy marok fegyveren van,az összes fegyver tokot át kell alakítani mert ilyen alakkal mire valaki elővesz szitává lövik."

    A fegyverlampa helyen van. Ha eddig is volt lampa a jaror pisztolyan, akkor ez fel sem fog tunni neki. (csak az, hogy kap hozza celzolezert is)