• redfish
    Az FBI tagjai a szerződés után megismerhetnék az európai állampolgárok internetezési, utazási és hitelkártya-használati szokásait.

Megkérdezhetem, hogy mi közük hozzá??

Szerintem az FBI-nak SEMMI köze az európaiak internetezési szokásaihoz, utazási és hitelkártya szokásaihoz!!! Sem a biometrikus adatainkhoz, sem a szexuális szokásainkhoz, sem az egészségi állapotunkhoz!!!
    Ha én SOHA nem teszem a lábam az USA földjére, addig kérem engem hagyjanak ki az adatgyűjtéseikből.

Netán cserébe mi is megkapjuk az USA állampolgárok fenti adatait???

Tőlünk ezt miért nem kérdezik meg, hogy beleegyezünk-e, akarjuk-e???
    Nekem egyáltalán nem olyan fontos az USA vízummentesség, hogy ezért engedjem a bizalmas adataimat az FBI-nak kezelni
    Aki meg az USA-ba akar utazni (ki az a hülye?), az döntse el saját maga, hogy megadja-e ezért cserébe az ujjlenyomatát, bizalmas adatait! Magánügy!

Viszont most már követelem, hogy a Magyar Kormány vezesse be az USA állampolgárok szigorú vizsgálatát beutazás előtt :
    - ujjlenyomat
    - egészségügyi vizsgálat (TBC, AIDS, fertőző májgyulladás, stb.)
    - bank- és hitelkártya adatok
    - vagyonvizsgálat (telekkönyvi kivonat lakásról, házról, adóhivataltól)
    - nyilatkozat a munkáltatótól ill. iskolaigazgatótól, hogy a személy náluk dolgozik, tanul
    - háziorvos nyilatkozata : beutazó szexuális szokásairól
    - hitelesített kimutatás az internetezési szokásairól
    - notebook és PDA alapos átvizsgálása (szexképek esetén azonnali kitoloncolás!!)
    - nyilatkozat a vallási hovatartozásról (5 tanúval hitelesítve)

Nem ilyeneket kellene az EU-nak is bevezetni, minthogy nyalnak az USA-nak és eltűrnek mindent?!