Yv@n#125
Akkor nem veszed meg. End of story. De le se töltsd!
Ők éhanhalnak, keresnek más munkát, te pedig elégedetten dörzsölheted a markod.
Volt egy blogban valamikor anno egy bejegyzés, ahol ezt az "én vagyok a vásárló" dolgot nagyon szépen körüljárta a bejegyzés írója. Ez ugyanis nagoyn szépen hangzik így, de tudod ahhoz hogy te ténylegesen a vásárló légy a pénzt át kell adni. Ha letöltő vagy az nem vásárló. A pálya széléről bekiabálni baromi könnyű, mondhatnám kibicnek semmi sem drága. Közvetlenül nem tartod a kapcsolatot a szoftver fejlesztőivel, így ők már azzal kinyalták a seggedet, hogy a termékleíráson és reklámon kívül n db újsághoz eljuttattak a termékükből egy sajtó példányt, hogy azok kielemezhessék és az olvasói körrel megoszthassák a véleményüket.
Ahhoz hogy elvárhasd hogy vásárlóként kezeljenek neked is meg kell ütni egy bizonyos szinvonalat(ha gumicsizmában, könyékig disznószarosan becsörtetsz egy bársony szönyegre egy luxusboltba, akkor ne lepődj meg, ha úgy kivágnak, hogy a lábad sem éri a földet). Ez a szint pedig ott kezdődik hogy legalább akkora tiszteletet tanusítassz a kereskedő felé, mint amilyet elvársz, és a kasszánál ér véget. Ha ebből bármi hiányzik akkor csak magyarázunk bele a levegőbe bármiféle alap nélkül.
Nekem úgy tűnik eddig hogy itt sokan a pénzükért nem minőséget várnak, hanem ingyen ebédet, és mindezt próbálják a világ leg természetesebb dolgaként beállítani. Ez nem így működik. A ferrari-t sem kapod meg bemondás alapján pár teszt körre, hogy a végén rommátörve visszavidd, és egy elegáns "köszi, de nem tetszik az úttartása" mondattal angolosan távozz.