Yv@n#113
"Én meg erre azt mondom, hogy az ilyen rövid játékidejű vackokat dugják fel maguknak. És ahogy nézem ezzel nem vagyok egyedül a világban...."
És ezzel nincs semmi baj. Azt kéne meglátni, hogy nem azt mondom hogy ez a gond. Az a gond, hogy ha valaki miközben ezt mondja, aközben meg pofátlanul letölti, és még amellé hőbörög, hogy ejj mit képzel a készítő.
"Azt viszont nem értem, hogy a játékidő emelése miért áll egyenes arányban a költségek drasztikus emelkedésével. ha megvan a game engine, és a map szerkesztő prog, és hülyére tesztelték, akkor miért 10 millió dollár plusz kiadás +5-6 pályát a szerkesztőben megcsinálni????"
Pedig annyi, adott esetben több is :) A játékos réteg ugyanis olyan mint a rossz drogos. Egyre több ingerre van szüksége ahhoz hogy az élményközpont az agyban megfelelően stimulálódjék. Így a következő részt, a már kész engine-el nem lehet csak úgy hopp odadobni elé. Fel kellene tölteni friss egyedi tartalommal(párbeszédek szinrkon színészekkel, szinkronstídióban, cgi átvezető animok készítgetése, stb...csak a járulékos tartalom, és még a pályákhoz játékmenethez hozzá sem nyúltál. és már ezek is kegyetlen összegeket emésztenek fel. Kell pár új modell? irány a mo-cap studio...)