• tomcsa4
    Áram? Kódolás során áramot is használnak. Villany, és egyik cégnek sem érdeke, hogy nullszaldóra hozza ki! Ráadásul a profitot más munkába fektetik bele. Illetve egy részét részvényekbe teszik (gondolom én). Ráadásul a fejlesztőket akkor is fizetni kell ,amikor még csak a tervezési szakaszban vannak és esetleg a programozó magának csinálja a programokat gyakorlásképpen. Illetve infrastruktúra fejlesztése.

Ja és a legfontosabb: vannak olyan alkotások, melyeket ha ingyen adnának is megbuknának. Illetve sok meg is bukik, amik nem ingyenesek. Egy cég a sikerjátékokból kénytelen behoznia a bukásokból adódó hiányt. Egy EA, ami egy hónapban 10-20 játékot ad ki, melyből uszkve fele szar, kénytelen. Igaz ez már legyen az EA hibája, sajnos hülyék irányítják (tömegtermelés).

De ott a Sims 2. Nálunk 12 ezer példány fogyott. Ez nagyon jónak mondható, sőt kiváló, az EA le is magyarosította (ami jól sikerült) és ingyen kicserélhették a vásárlók! Ez viszont piros pont! Csak a tömegtermelést kellene elfelejteni. Tömegtermelés miatt a játékőrültek (nem azok, akik mindennap játszanak, hanem mindennap játszanak és az a céljuk, hogy egy hónapban minél több játékot vigyenek végig) nem becsülik meg a játékokat, szóval ők nem vesznek meg semmit. Ha nem lenne tömegtermelés, akkor igényesebb játékok lehetnének elviekben és akkor meg is vennék az emberek, mert nem tukmálnának rájuk több száz játékot egy évben! Illetve akkor meg is becsülnék és nem gépeznének annyit. Szerintem legalábbis.

Én ezt csinálom. Egy évben max 15 játék érdekel és ami tényleg jó, meg is veszem. Így megbecsülöm, lassabban tolom, mivel mindent felfedezek és nem mindennap játszom, csak amikor kedvem van hozzá! Pl itt a Loki: mindenhol fikázták, én meg leszedtem egy demót (ez ritka, teljest szoktam demóztatni) illetve haveromat kikérdeztem és biza emg is veszem! Ennyit a fórumozókról (így szar úgy szar) meg a játékújságoktól (így szar úgy szar) most majdnem lemaradtam erről a kiváló játékról! Kevés játékkal játszom, de ami jó, abból nem akarok kimaradni!