gorbedome#105
hát érdekes. próbáltam végigolvasni az egész forumot de látom mindenkinek van véleménye. ami megfogott az a jogdíj a dvd-ken. erről nem tudtam és egy marhaságnak tartom. szerintem helytelen azért pénzt kérni hogy a saját termékemet (?) tároljam rajta (tipikus magyar mentalitás nekik minden neked semmi). Emlékszem még arra a vitára mikor a zeneforgalmazók a cd mellett döntöttek pedig mindenki az mp3-ra voksolt volna. máris magukkal szúrtak ki. mostanság már lehet látni külföldön olyan webáruházat ahol mp3-as zenei albumokat lehet vásárolni számla ellenében.
2. ami meg a játékvásárlást illeti szerintem míg egy átlagfizetés 100ezer körül van addig ne akarjunk a gyereknek 10ezerér egy játékot megvenni, ha lehet olcsóbban vagy ingyen beszerezni (ez is tipikus kis hazánkra, bár sztem ehhez sokminden közre is játszik). bár külföldön hasonló (de leginkább olcsobb) árakkal értékesítik a játékokat a reálbérek is magasabbak.
Ennyit erről az országról. neked más dolgod nincs mint hogy fizess. Viszont én ezt tartom lopásnak, NYILT LOPÁSNAK, nem pedig azt h egy kb 100 Ft-os eszmei értékű játékot letöltök. Én viszont nem hagyom magam meglopni, és ha csúnyán kell játszani akkor én is így csinálok de akkor a legjobb leszek.
(Nézeteim párttól politikai nézettől teljesen független)