• Benedekco
    nod32 vs norton vírusírtóban sztem a nod jobb, de tűzfalaikat nem ismerem, mikor még tűzfalaztam komolyabban (router nélkül)akkor kerio-ztam...
    volt egy kollégámnak egy otthoni gépe és mondta nézzem már meg, mert atomhalott, kerreg és 10 perc a bootolás, namondom megnézem... norton volt fent, és "nem volt" vírus, telepítettem egy nod32-t és leírtott jópár fajta vírust (meg egy-két veszélyes elemet) és az már a nortont is megette... nemtom hogy lehetett, de még frísítés után sem talált semmi a norton... aztán kaspersky-t csak poénból és az még talált egy vírust (konkrét vírust) hehe, node kaspa annyira kiszámíthatatlan, néha észre sem venni (egyre ritkább az ilyen eset, negyedévente kipróbálom milyen), hogy fut néha meg annyira megfogja a gépet, hogy semmi esélyed hogy bármit csinálj, a nod elég ritkán genyózik, néha rájön az 5perc és akkor le kell lőni pár percre mert az istenért nem enged kitömöríteni valamit, mert "ellenőrzi" persz kitömés után ha kézileg ellenrzöm nem talál semmit, de amíg létrehozná a filokat a wincsin.... eszement... szal igaából mindnek van valami baja... még anno a TBAV-t szerettem DOS alatt, az jó kis cucc volt, sajna a one-half-ot nem tudta írtani csak törléssel...