Csaba42#53
Látom, nem sikerült elkapnod a lényeget, de se baj, más nem is vártam el tőled! Nem éppen arról szólt a fáma, hogy védelem NÉLKÜL. Talán el kéne olvasni azt is, amire írtam, nem pedig csak ész nélkül kardoskodni. De akkor be is írom, ha nem hiszed el:
"Windózt használva az ember energiájának nagy részét az köti le, hogy védekezik, mert a sokmilliárd spyware/trójai/egyéb genya minimális rendszerigénye egy windóz. Ha nehéz ezt felfogni, akkor ott komoly bajok vannak.". Ebből hogy jön ki az, hogy védelem NÉLKÜL? Magyarázd már el! Amúgy meg, ha fennáll a veszély, akkor nem tök mindegy, mennyi idő alatt fertőződik meg a gép? Egy jó biztonsági progi kivédi az ismert támadásokat, egy szar meg nem. Ugyanez a helyzet Linuxon/Macon/akárhol.
floatr: és ebből hogy jön ki a kalóz játék csak kalóz Windowson fut? Magyarázd már el nekem, plz. Ráadásul mi köze van egy korrektül tört (vagyis nem kiguglizott cracket használó) játéknak a zombi hálózathoz? Ráadásul a hsz-ed első fele totálisan nem függ össze azzal, amit írtam - pont az az, hogy Te hoztad fel a Win ellenére azt, hogy a kell alá biztonsági program. Retry, please.
"ismerve a júzerek "játékvásárlási" szokásai"
Aham, és most elsősorban magadból indultál ki, gondolom. Mert én elsősorban olyan embereket ismerek, akik megveszik azt, ami tetszik nekik, a szarokat meg letörlik.
TothLaci:
"Nálam. De ez hardweres probléma."
Akkor meg tök mindegy, milyen OpRendszert használsz, nem? :)