Dodo55#17
Nem érted. A rendszer 2 és fél éve fent volt már, nem egy hasonló hibát javítottam már ki rajta. De ez esetben az történt, hogy a spyware valami olyan hálózati beállításokat írt át, ami miatt egy idő után egyszerűen eldugultak bizonyos portok, és nem tudott a gép kifelé hálózati kapcsolatot létesíteni. Erre találtam ezt a programot, ami a hibát ki is javította szépen, de valami olyat is átírt, amit nem kellett volna, és indításkor rendszeresen fagyott emiatt az egyik svchost. Viszont azért az évek alatt volt ez-az a gépemen, meg sok féle hardware, úgyhogy amikor próbáltam keresni a bűnös service-t, akkor elég sok közűl kellett volna megtalálnom azt az egyet, aztán még meg is oldalni, hogy ne fagyizzon, mert valószínűleg nem egy olyan service volt, amit csak úgy letilthatok, és gond nélkül futna nélküle minden. A másik ok meg az volt, hogy úgyis akartam már egy ideje egy új Wint, mert ha végre valami hatalmas csoda történik, és újra lesz az embereknek a megélhetésen túl pénze ebben az országban, akkor szeretnék egy nagyobb SATA-s winchestert a mostani IDE-s helyett, utána meg egy új alaplapot, amin viszont csak 1 IDE van már, arra meg az optikai meghajtóknak kell majd mennie. Csak hogy ugye az IDE-sen volt a Windows eddig.