• barr
    javac simán benyeli a -server kapcsolót, próbáld ki, habár az tényleg igaz h ettől még nem natív kód lesz az eredmény,a gcj-vel kevertem.A magyar felsőoktatásról még annyit h lehet szarozni, amit a piaci igények ténylegesen megkövetelnek az bizony tényleg csak másodlagos a felsőoktatásban, de aki kicsit is komolyan veszi a szakmát az bizony autodidakta módon fogja magára szedni azt amivel később élesben is dolgozni fog.Viszont ettől függetlenül megvan a saját szépsége a felsőoktatásnak,mert szvsz ad egy olyan perspektívát és szemléletet amit máshol nem nagyon szedne magára az ember,és az soha nem baj ha valaki képes mélyebben elmerülni egy témában és így arról egy sokkal átfogóbb képpel rendelkezik.Nekem személy szerint tetszik ami itt Debrecenben az egyetemen zajlik, mostanában erős próbálkozások vannak a képzés gyakorlati részének erősítésére, csak ezzel egy időben megy a sírás a másik oldalról h így az egyetem veszthet a nívójából.Pl ebben a félévben Java EE 5, így EJB-k , JSF/JSP, JDBC, JavaBean-ek, repo-k kezelése,különböző build tool-ok, stb. volt terítéken,amire szerintem abszolút korrekt.