• JeD
    roliika: ennyi hazugságot / tévedést egy helyen még sosem láttam. Próbálj kicsit utánanézni annak, amit fikázol (Linuxnál dettó). Nálad a "nyílt forráskód" kitételre rögtön beindul a bullshit-generátor, vagy ezért kapod a pénzed az M$-től?

Szóval:
    "Első részre reagálva. Mutass nekem egy WPF szintű felületet javaban (megsúgom nem tudsz mert nincs hardver gyorsítás)."
    6-os java óta unix alatt OpenGL-re, Windows alatt DirectX-re van kötve a Swing (utóbbi talán az 5.0 óta?). Tehát van.

"viszont sajnos JSP alapú amit istenítenek páran de az első lap betöltés mindenképp lassú. Namost ez a pont ami miatt bukta az egész. Az iwiwen jobb esetben nincs kétszer ugyan az az oldal..."
    Jééézus. Ha van egy oldal, mondjuk ezmegaz.jsp, akkor annak a LEGelső (nem usereneként, hanem a legeslegelső) betöltődése lassú. Az összes többi már nem, és ez teljesen független attól, hogy változott-e az oldalon lévő _adat_, újrabetöltődés csak akkor van, ha a _kód_ változik.

"Sajnos nem olyan tömör és világos mint a c vagy c#."
    C# kb. dettó ugyanaz, mint a Java, van, amiben a Java a jobb, van amiben a C#. És utóbbi semmivel sem gyorsabb, minden attól függ, kinek a benchmarkját nézed (ami azt jelenti, hogy kb. egy szinten lehetnek).

"Namost JSP-ben ez még durvább. Mert nem elég hogy includolva van, de ráadásul a felhasználó gépétől is függ a sebesség és megjelenítés ami szerintem nem szerencsés helyzet."
    Ezmiez?! 1. MI van include-olva? 2. JSP szerver-oldali, SEMMI köze a user gépéhez, az már csak html-t kap! Ha tényleg elolvastál egy JSP könyvet, legközelebb ne egy javascript könyvvel együtt olvasd, és akkor talán nem fogod keverni.