• krajcsovszkig
    "és mivel az ati 4.1 -es shadert használ , az ujabb játékokban az nvidia csak vergödni fog, mig az ati hasit
    Amíg az nvidia nem építi be a 4.1-es dhadereket, addig a kutya nem fog olyan játékot írni, ami azt használja, ráadásul a 4.1 elég kis előrelépés, emiatt nem kell aggódni."

Ez nem egészen igaz, elvileg a Stalker Clear Sky is már DX10.1-SM4.1-es lesz... Az augusztus... (mondjuk ezt én sem értem, X-Ray engine elvileg nVidiás... :o)
    Amúgy nagyon jó kis kártya lett, nvidia is lassan az észnélküli teljesítmény (és méret,ár,fogyasztás,hőtermelés) növelés után elkezdhetne értelmesen fejleszteni, mert ha ez így megy tovább és az emberek kezdenek rájönni, hogy jobban járnak egy gyengébb, de minden más szempontból jobb kártyával (ami itt már nem is olyan gyenge...), akkor a zöldek csúnyán besz.phatják...
    Nekem már van (korábbi beszűkült nvidia-fan létemre) egy jókis HD3870-em, asse rossz, de most már sajnálom, hogy nem vártam ezt meg... :D
    AMDnek már csak prociból kéne valami értékelhetőt kihoznia, és akkor vicces dolgok lehetnek itt... ;D