• argento
    #23
    Ez egy nagyon vicces hír. Mi az, hogy terrorizmus? Felkészült, felfegyverzett emberek, lemészárolnak felkészületlen, fegyvertelen embereket. Ez a közös nevező az összes terrorista merényletben. A terrorizmus tehát szervezett fegyveres harc a civil lakossággal szemben. Egyedüli célja a lakosság megfélemlítése. Elég sok éve élek Svédországban, és a legdurvább hír az amikor egy ovodás rálép egy hangyára. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy itt 400 éve egy indulatból elsütött puska dörrenése sem volt, nem hogy terrorista robbangatások. Ez a rendszer amúgy se fogja megállítani a terrorizmust, max a szörnyek.

    Kik a szörnyek? Az igazi szörnyek magas szintű katonai kiképzést kaptak és hosszú éveket töltöttek el éles bevetéseken, olyan forró terepeken, ahol az embert bármelyik pillanatban megölheti egy eltévedt golyó, vagy cafatokra tépheti egy felrobbanó töltet. Amikor bemérik egy terrorista vagy egy terrorcsoport tartózkodási helyét, kimegy a helyszínre néhány szörny. És ott nem az szokott történni, hogy az erőszakos bűnözők halomra ölik a szörnyeket. Nem ez történik. A valóságban az igazi szörnyek úgy mennek át ezeken a bűnözőkön, mintha azok nem is lennének. A kommandósoknak nem szokott embervesztéségük lenni a terroristákkal folytatott összecsapásokban. Ha mégis becsúszik valami, az minden esetben az ő hibájuk miatt történik, és nem a terroristák veszélyessége miatt.

    Röviden, ha a kormány nem akarja, hogy létezzen terrorizmus, akkor azt meg tudná szüntetni elég gyorsan anélkül, hogy megpróbálnának megfigyelni 9 millió embert. (Svédország lakossága)