• roliika
    #29
    Egyetemen lehet, hogy jó könyvek vannak, szó se róla. De meg kell nézni, közép és általános suliba milyen szemeteket szórnak ki tele hülyeséggel.

    És amúgy a középsulis tanárok 1 része sincs a topon! De még felsőoktatásban is előfordul sajnos.

    Nemrég(1 éve) fősulin ilyen bevezető jelleggel szó volt a felső áteresztő és alsó áteresztő szűrőkről, számolgattunk is velük mint állat, és mondtuk a tanárnak, hogy ez így szép meg faxa, de csináljunk egy gyakorlati példát, szűrőkkel határozzuk meg a Danubius frekvenciáját.

    És jött is a probléma, hogy ő ehhez nem ért. Főiskola mégegyszer mondom.

    Előfordul néha hogy kimegyek óráról, mert annyira felhúz a...hmmm szakmai "hozzáértés". Egy kis nyamvadt OKJ-s programozó papírom van, de esküszöm az egész anyagot(villamosságtant is) korrektebbül adták elő. És igen a villamosságtan és digitális technika a szívügyem.

    Olyan dolgokról meg ritkán esik szó, hogy pl minden tárgy felfogható egy álló hullámnak(erről volt szó pár mondat erejéig de osztálytársak kicsit értetlenül néztek), és ezt még jó 100éve Tesla találta ki tehát ez sem újkeletű dolog, és ő állította, hogy egy kellő fázisú, és energiájú impulzussal bármilyen test áthelyezhető a térben..mivlehogy a test anyag..meg amúgy bármi felfogható hullámként is....ilyeneket egyetemeken sem hallani....miért?

    Államtitok? Áltudomány? Vagy csak begyöpösödés és hozzá nem értés?