• Penge4
    #121
    "Ha van valami elképzelésem, jó eséllyel meg lehet oldani pl valamilyen kiterjesztéssel, vagy a felhasználói fájlokkal, míg Operában ha valami nincs benne alapból, vagy nem úgy van benne, mint kéne, akkor elég nehézkesen oldható meg - vagy többnyire egyáltalán nem"

    Van benne igazság, csak ezzel az a probléma, hogy a panaszkodó felhasználók 90%-ának bőven kielégíti az igényeit az Opera, csak nem veri ki a szemét az adott feature, onnantól már szar, meg bonyolult meg logikátlan, vagy mégrosszabb: utána se néz, hanem egyszerűen kijelenti, hogy nem megoldható.

    "A smiley-k megnyithatók külön tabon is, még kiterjesztés sem kell hozzá."

    Ezt eddig is tudtam, de az még rosszabb, mint a külön ablak.
    De azért kicsit érdekes, hogy egyszer egy egyértelműen teljesen más dolgot emelsz ki alternatívaként, máskor meg kihangsúlyozod, hogy "És én pl szeretem, hogy pont azt és pont úgy csinálja a böngésző, ahogy én akarom."
    Ez az Operás és a Firefoxos tábornál is adva van. FF-ben meg a korlátlan lehetőség azt jelenti, hogy írd át a forráskódot és csinálj magadnak MDI ablakokat bele.

    "A beírt szöveg Firefoxban sem tűnik el sima visszalépésnél talán már az 1.5 óta (végülis abban már volt hasonló "gyors előre" és "gyors vissza" funkció, mint Operában)."

    Akkor próbáld már ki mondjuk itt, írd meg a kommentedet, majd kattints rá mondjuk a 'Főoldal'-ra, utána meg egy laza jobb-bal egérmozdulattal vissza, hogy megmarad-e a szöveg. Ehhez is kiterjesztés kell, vagy minimum about:config, itt megjegyezném az Opera opera:config-ja azért kicsit felhasználóbarátabb és rendezettebb.