Lehet, hogy freak vagyok, de nekem valamiért tetszett a PS. A visszafogott grafika és színvilág nekem nagyon bejött. Más kérdés, hogy az autók nem teljesen úgy viselkedtek, mint a valóságban, de akkor is jobb volt, mint a MW vagy Carbonban. Egyedül a pályák ötlettelensége hangolt le, de végülis érdekes próbálkozás volt ilyen aspektusra terelni az autóversenyzés fogalmát. Valahogy jobban bele tudtam magam élni, mint egy NSFU vagy NFSC világába...
2. és 3. résszel játszottam még anno. A 3. rész nagyon megmaradt bennem, mert azt imádtam. Talán ott volt először, hogy tükröződő autófényezés volt és az nekem nagyon emelte a játékélményt. Az arizonai pályán tolni ferrarival isten volt... Az 5-öt csak futólag próbáltam, de túl kevés ideig pötyögtem vele, ohgy átérezzem a Porsche szellemet.
Az meg, hogy története is lesz még jó is lehet, bár kicsit olyan érzésem van, mintha kezdenének GTA vizekre evezni a srácok. Valamilyen szinten mondjuk megértem a producereket és a fejlesztőket is. Elég nehéz úgy újat mutatni, hogy közben hűek maradunk az eredeti NFS játékokhoz. Bár az arcade jatékok pont az addictív hatásukról híresek, lehet hogy jobban be is jönne a népnek. Drogos cirkuszt kérünk kedves EA, nem szimulátort!