Need For Speed III
Need For Speed: Porsche Unleashed
Need For Speed: Hot Pursuit 2
NFS3-al kezdtem, meg voltam vele elégedve, egyedül a grafikája nem tetszett, azt hittem, hogy 10 év múlva már nagyon jó játék lesz NFS-ből. TÉVEDTEM!
A Porsche 2000 (nekem így tetszik a neve) is tökéletes játék volt a maga korában.
A Hot Pursuit 2-ben lévő körözéses mód már kissé érdekesebb volt, de a pályák, és a single versenyeket így is örömmel vittem végig.
Az Underground-ot bejelentés után nagyon vártam, tulajdonképpen valóban nem volt rossz játék az a kettő, de semmi részletességet nem tapasztaltam. Gondolok itt belsőnézetre, azon belül a komoly audio berendezésre, fordulatszámmérő kiakadására nitrózás után, Halálos Iramban 1-2 c. filmben felfedezhető feelingre.
Csak azt adták, amit megmutattak képeken, videókon.
Nem hiába haragszok én az Electronic Arts-ra. Sőt, már Take2 felvásárlása sem érdekel. GTA epizódok sem ütik meg az igényeimet. Pedig csak józan ész, talán némi több pénz, de sokkal jobb játék készülne ott, ahol én lennék a producer.
Egyedül az Atariban bízok, hogy megcsinálják a Test Drive: Unlimited 2-őt sokkal jobb kidolgozással, több részletességgel.
Ami meg a filmeket, illetve a feelinget illeti, számomra a Bad Boys II volt a legjobb. Áttehetnének belőle hangulatot/feelinget a játékokba is. De nem egyet. Hanem 1000-ret, vagy annál is többet.