• gybfefe
    Micsoda? Foci EB? Ehhez képest zsebhoki csupán... el se olvastam a cikket annyira szürke... a cím az érdekes, az a "nagyotmondó?". Ha lehet értelmezési egzaktumokról beszélni a cím maga a menyország. Esetleg a világ úgy gondolja elég innováció szorult a magyar szürke állományba és olyan sablonokon túl mint az "éjbomb" kifejlesztése mégiscsak látnak valamit itten? Technológiai központ? Bevallom miután románia szuperradar fülekkel lesel, nem hittem volna itten is akarnak valamit :) Igaz abban az esetben usaszponzorátumról beszélhetünk node akkor mégis had legyek büszke az ötvenhatosgyurcsányferenre telitüdőből himnuszténekelve....:) Tehát ha jól értem a Vén Európa valahol tudat alatt mégis ad vissza a magyaroknak ha már annyit nyilaztuk őket, meg lettünk jó keresztények.... tehát vektoriálisan.... :) ki kell mondani jó móka, hogy a 21. században ilyen szalagcímeket olvashatunk, mégha szocializmuson edzett vas elménk nehezen is kovácsolódik át a cinizmusból... még szerencse hogy a mában élünk és pontosan tudjuk a lufiszurkálás, még ha rózsaszín is, sok család vattacukorállományát fogja fogorvosok ajánlásával.... csak azt nem értem a mars expedíciókban mért nem vagyunk überszakértők itt az sg-n annyit olvashattunk Józsi bácsi hátsó kertjéről..:)