foobar 2000 majdnem 1.0
  • bajgunar
    Foobar.rar Innen leszedheted.
    Beraktam a témámat és a Foobar Wave Seekbar (spectrum-ot). Felrakod foobar-t, témát, aztán Seekbar-t, majd bemásolgatod ha kell a + komponenseket a components mappába, vagy foobar-ban a komponenseknél installal hozzáadod. (mind1)
    Beleraktam a Channel Mixer-t (5.1-et tudsz varázsolni bele) Ami nem winamp-os meg media player-es mozi hang szerű minőségben keveri le! Hogy magas csak a centerből, bla-bla. Hanem elég korrektül! És agyonra állítgatható a saját vájt füledhez egyénileg! Ehhez tettem be egy saját ízlésemre belőtt Profil-t, amit a beálíltásain belül a legvégén az Importálással tudsz berakni, meg ugyanitt be Aktiválni. (foobar újraindítást igényel). + benne hagytam Logitech bill-re kijelzést (ha netán ilyen bill-ed van).
    Én így használom. Channel mixer úgy belőve, ahogy a profilt adtam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szervízes haver által feltuningolt Thomson DPL 570-es erősítővel , sk gyártott (mivel ezeket gyártottam sony, blaunak anno) 1400W-os passzív Sony xplöd mély-el , sk gyártott 2x2 utas ~80W-os dual mono centerrel mindez megspékelve 2x110W-os őskövület Videoton hangfallal Front oldalon! Piezo porcelánbetétes magasokkal újraperemezett mélyekkel, utángyártott hangváltókkal, hátsófronton 2x80W szintén őskövület ugyanígy felújított Videoton hangfalakkal.
    Mikor ezen így megszólal a Eagles - Hotel California vagy egyéb hasonfajta "nóta" flac minőségben ~60%-os hangerősséggel az az érzésed támad, mintha a színpadon ülnél a középpontban. Majd végigszalad a hideg a nyakadon és bizsergő érzés lesz a tarkódon. Nah ez a frankó.
    Nem a dübi-dübi, tuci-tuci. Ahogy néhány idióta kocsijából más nem is hallható. És mindez 100%-ra tekerve is torzításmentesen, gyönyörűen, dinamikusan szól. Úgy, hogy a ~5. szomszéd is tisztábban hallja, mintha a kis rádiója mellett ülne.

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.07.01. 20:10:20