a Hammer az fasza is volt... de csak volt...
re Sanyix: a dx-et nem a mikószoft tette le? ők csak a hardvert ami tudja... a puma meg nem a procitól lesz jó hanem a csipszettől nem? a 790-es chipset pl teccik nekem, de a prociaik elég gyengusok (mondom ezt úgy hogy egy 4000+os X2-t hajtok downclockolva, igazából Nekem elég, csak sokaknak kevés ez)
amúgy jelenleg 2 AMD-s gépem van (egy 64bit-es 3000+os sempron s754-ben meg ez az A64 X2) és qrvára +vagyok elégedve velük... az egyik gyors mint állat a másik meg egy alap AMD coolerrel tudja a 22fokot idle-ben
ezentúl még van 2darab Slot A-s Athlonom (600MHz és egy 650MHz), meg egy 2000+os tbredem alaplapban egy meg külön, meg egy Socket-es 750es Athlon Thunderbird... és ezt szeressem... utoljára egy 400-as celerongyom volt ami intel volt, nem kívánom senkinek... a 400-as K6-2 porrá gyalulta egy jobb alaplapban
szal szerintem AMD nagyon is szokott pakolni az asztalra, de most le van maradva és már marhára örülnék valami extra energia takarékos prockóra amit még lehet downclockolni, hogy idle-ben még kevesebbet fogyasszon, és amellé egy 790-es alaplap, meg passzív hűtő
downclock alatt RightMark CPU Clock Utility-t értem