• rigidus
    #2
    Tiszta sor. Ez detto ugyanaz mint a 2. vilaghaboru elott amit muveltek a Japanokkal. Amikor a nemetek elkezdtek az elso tamadasokat, az USA modszeresen elkovetett mindent, hogy a Japanokat hergelje. Az amerikai piacon szinte ellehetetlenitettek a Japan termekeket es a kulpolitikajukkal is ugy fojtogottak a Japanokat ahogyan csak lehetett. Ahogy Roosevelt szemelyi titkara anno fogalmazott: "Minden eronkkel azon voltunk, hogy a Japanokat felduhitsuk olyannyira, hogy ok lepjenek eloszor, igy rank a kozvelemeny legfeljebb aldozatkent tekinthet."

    Most pedig ugyanugy modszeresen hergelik a kinaiakat, Irant, Sziriat, stb. a kozvelemenyt probaljak ellenuk forditani, hogy akarjon mar vegre valaki tamadni. Az allamkasszak csordultig vannak a nyugaton, hadisarcot is mar szedik evek ota, az utobbi evekben mar nagyjabol toborztak annyi katonat a meglevo allomanyhoz, hogy nagyobb "valaszcsapast" mar el lehet inditani akar nagyobb orszagok ellen is (ill kozben kikepezni uj "jelentkezoket"). Mondhatnam ugy is, hogy mar mindenunk meg van, hogy egymas torkanak ugorjunk.

    Es akkor a cikkbol:
    > Irodájának összesen négy számítógépébe törtek be ismeretlenek - állította Frank Wolf republikánus amerikai kongresszusi képviselő.

    Oreganyam megy valahova...

    > Wolf úgy vélte, hogy a támadók kínaiak lehettek, mivel korábban gyakran szót emelt az emberi jogok mellett.

    ... szerintem a budira megy mert nem foglalt.