• redfish
    "... Alig pártíz évvel korábban 14 évesen szűznek lenni a család szégyene volt, a lányok már 12 évesen házasodtak, ha pedig biológiailag vesszük a dolgot se érthető, hiszen fiatalabb korban szülni egészséges lány/nő esetében sokkal előnyösebb..."

Nem tudom, miről beszélsz, mert már az anyám, nagyanyám, dédnagyanyám korában sem volt divat, hogy a lányok 12 évesen házasodnának ill. szülnének! (Ezzel most egészen 1903-ig mentem vissza.)

Egy 12 éves lány még GYEREK, sőt egy 17-18 éves lány is csak fizikailag van felkészülve a szülésre, de szellemileg még éretlen az anyaságra. (17 éves a lányom, tudom miről beszélek!)

Biológiailag kifejezetten veszélyes egy 12 éves lány terhessége, mert még a szervezete, hormonháztartása sem alakult ki véglegesen, hiszen ez a kamaszkor kezdete!!!!

Elképesztő az a vélemény, hogy "hagyjuk a pedofilokat, hadd szórakozzanak", mert ami ártatlan "képnézegetésnek" tűnik, az egy olyan rettenetes iparágat virágoztat fel, ahol csecsemőkorú gyerektől 3-4 évesen át 8-10 éves gyerekek bizalmával élnek vissza! Az "ártatlan képnézegetők" nem elégszenek meg az eddigi kép-zsákmányukkal, hanem mindig újabb és újabb képekre van szükségük, ehhez meg újabb és újabb gyerekeket fognak "begyűjteni" a fényképeket szolgáltatók...

Nem félsz, hogy előbb-utóbb a te gyereke(i)dre is sor kerül?!
    Majd akkor is ez lesz a véleményed, ha a te 12 éves lányod jön haza terhesen?!

Gondolkozz már!