• sonicXX
    Kezdhetnék az ismert képmegosztó oldalakkal. A tar.hu teli van pucér gyerekek képeivel.

Amúgy meg muhaha.

Aki nagyon akar ilyen tartalmat szolgáltatni, átmegy egy olyan külföldi szolgáltatóhoz (még legrosszabb esetben is a szomszédos ruszkiknál sima ügy) és onnan szolgáltat. Emellett valóban az a félő, hogy a blokkolás idővel túlkapássá növi ki magát. Másrészt a rendőrség dolga lenne az erőszakoskodó kretének befogása. Az interneten amíg világ a világ, úgy is meg lehet kerülni kis ügyeskedéssel bármilyen korlátozást és tartalomszűrést (webfejlesztő vagyok, tehát tudom hogy ez így van, azt is hogy minimális szakértelem se kell hozzá, 1 perc guglizás és 2 perc konfigolás). Más kérdés, hogy a jelenlegi gyermekvédelmi törvények rengeteg sebből véreznek és alkalmatlanok a feladatuk ellátására. A 14 éves korhatárt például sose fogom megérteni - nem mintha vonzó lenne. Alig pártíz évvel korábban 14 évesen szűznek lenni a család szégyene volt, a lányok már 12 évesen házasodtak, ha pedig biológiailag vesszük a dolgot se érthető, hiszen fiatalabb korban szülni egészséges lány/nő esetében sokkal előnyösebb. Kétségtelen, hogy vet fel problémákat a fiatalkorú anyaság, de az szerintem nem kétséges hogy erre nem büntetőtörvényi, hanem szociális szabályzás és megfelelő megelőzés, felkészítés kéne a válasznak lennie.