postai küldemények
-
cobranco #50 Ezt a levelet küldtem el a Reader's Digestnek::
Tisztelt Szerkesztőség!
Évek óta kapom önöktől a különböző sorsolási boritékokat. A szisztéma ugyanaz, először a beetetö levél, majd a főlevél, melyben a csillagos eget is beigérik nekem, csakhogy rendeljek már valamit. Mindig érdeklődve olvasom mi újat találtak már megint ki és látom az önök tárháza kifogyhatatlan. Ha az összes ajándékot összeadnám, a végösszeg felérne egy kisebb ország költségvetésével. persze mindenki tudja, hogy ezt a befirolt vásárlók fizetik meg.
A szigorú kiiválasztás, mellyel a megyéből "csak" én kerültem be/megjegyzem a lépcsőházban rajtam kivül még öten kaptak ilyen boritékot/ még örülhetnék is, ha nem tudnám, hogy ez is a beetetés része.
Vajon azt is miért találtam ki előre, hogy a mellékelt slusszkulcs pont a lgdrágább autohoz tartozik. Nyilván a Mazda Rx-8-asból túl sok van raktáron és a 27 milliós terepjárókat sincs hol tárolni. /primitiv relkámfogás/
A expresszdij:Dombon ülő vadászkutya legyek, ha nem tudtam előre, hogy a lekaparandó matricák pont a Jackpotot fogják kiadni. /akár ügyes trükk is lehetne. de inkább szánalmasan átlátszó/
A boritékban található anyagból egy komplett marketing szemesztert lehetne inditani.
Személyes véleményem az, bár az ötlet jó, a sok hivatalosnak látszó bla-bla csak a szerencsétlen tudatlan emberek megtévesztésére szolgál.
A felháboritó az egészben az , hogy önök fenntartják a választási lehetőség látszatát, hogy aki NEM-el válaszol, az is nyerhet. /ami szerintem teljes képtelenség/.
Természetesen küldjék csak tovább a reklámanyagokat, költsenek csak rám/rendelni persze továbbra sem fogok/, de alig várom már, hogy megint röhöghessek egy jót, hogy milyen sületlenségekkel próbálják hülyiteni a jónépet.
Végezetül mellékelem a NEM válaszboritékot, minden önök által kért dokumentummal együtt, bár tudom, a nyerési esélyem kisebb, mint Rajk Lászlónak volt a kommunista vérbiróság elött.
Üdvözlettel és sok sikert a munkájukhoz egy lelkes rajongó