Avagy miért nem jó semmi bárhogy is játszol az átlag magyar játékosnak?
 • Mirk
  #61
  Ez teljesen játékfüggetlen, csak annyi a lényeg hogy online játék legyen(mert még a noober se olyan hülye hogy lenoobozza single playerben a gépet). Lehet az diabló, star wars, muonline, ez mindenhol jelen van.
  Egyébiránt a noob annyit jelent(ene) hogy kezdő. De nem azt jelenti mert teljesen más körülmények között használják(már aki).
  Általában akkor mondják rád hogy noob, ha:
  - Nem tudsz valamit(legritkább eset)
  - Hülyén játszol
  - Csalsz(cheater noob)
  - Gyengébb vagy annál aki lenooboz(gyakori)
  - Erősebb vagy annál aki lenooboz(gyakori)
  - Jobb itemed, cuccod, akármid van mint annak aki lenooboz(gyakori)
  - Nem csinálsz semmit csak a sors odavetett egy noobozós mellé
  Tehát minden valószínűség szerint bármikor, bármelyik percben lehetsz noob.
  A legesleggyakoribb az az eset amikor valaki megtámad(vagy bármilyen más módon inzultál játéktől függően), aztán csúful beégeti magát(mert te ölted meg őt). Ebben az esetben garantált a noob kifejezés, biztosítást is kötnék rá.
  A másik lehetőség, hoyg adott egy akárki(nevezzük noobnak) aki azzal szórakozik, hogy a lehető legfrisseb még pólyás játékosokat öli halomra. Ha a delikvens tényleg meg is hal akkor garantáltan noob(mert gyengébb mint a mi noobonk)

  Sajnálatos módon ezek az emberek kiba****tul ku**ára idegesítőek, és ők az igazi noobok csak nem tudják. Én már annyit láttam ezt a rohadt kifejezést (feltételezésem szerint 12 éves brazil/lengyel/magyar/butáni/xy nemzetiségű, szemüveges, fogszabályzós, iskolában bukdácsolós agresszív kis droidoktól), hogy eljutottam arra a pontra hogy ha meglátom, hogy valaki ezt a szót használja bármilyen okból, az az én szememben egy rohadt nagy noob és nem is lesz több esélye egy normális játékos szintjére visszakapaszkodni. Az ilyeneket szoktam kedvtelésből ölni. Mert megérdemlik.