Te vállalod önmagad az interneten keresztül, ha nem miért nem!?
Őszintén!
  • fery02
    #160
    Ha mindenhol önmagamat adnám, eléggé lehangoló vélemény születne rólam az emberek körében. Például egy vidám hangulatú topikban (ahová szívesen, meg úgy érzem kell írnom :)) minek szomorítsam az embereket, erre is megvannak a külön topikok. Néhány ember már ismer milyen is vagyok valójában, köztük a téma nyitó modi is, ha még emlékszik rám egyáltalán. Bár az az érdekes, hogy a valóságban sem vagyok mindíg egy, tulajdonképpen néha már én sem tudom mi az igazi énem. Jó depresszióshoz méltóan széles skálán mozog a hangulatom: tud lenni nagyon mélyen, de tudok lenni nagyon boldog is. Csak ez a boldogság is nálam online érhető csak el, a valóságban nem. Ez is jelzi, hogy nem egészen önmagam vagyok.
    Mint néhányan már írták, online sokkal könnyebb feloldódni, jobban érezni magunkat, például ismerek egy olyan ismerőst, aki dadog, viszont ha játszunk egy csapatban vele valami online fps-t, akkor mikrofonon keresztül teljesen normálisan beszél.
    Én őszintén szólva nagyon szégyellem magam, hogy így jött össze sg-s pályafutásom, hogy leginkább álarc mögé bújtam, legszívesebben újrakezdeném. Bár az se garancia, hogy ha újrakezdeném, akkor minden megváltozna jobb irányba.
    Azonban veszítenivalóm nincsen nagyon, hogy nem adom magam, ugyanis én nem akarok ismerkedni senkivel, nem akarok találkozni senkivel sem, szingliként akarok élni. Ennek több okai is vannak, de nem ez a megfelelő topik, hogy részletezzem.
    Tulajdonkép valamilyen szinten hibás is vagyok a kialakult helyzetem miatt (elismerem, hogy egy rohadt nagy kocka vagyok, és változtatni szeretnék ezen), de vannak tényezők is, amiről nem tehetek.