• jamborl
    Elnezest kerek. Nem szemelyesen neked akartam irni a hozzaszolast, ugy altalanossagban szerettem volna feltenni a kerdest, mondjuk mindenkihez. Latom felre ertetted. Megegyszer elnezest.

Azert lenne erdemes mert jobban megismerjuk a vilagunkat a vilagegyetemet a kapcsolatokat a dolgok kozott.
    De elsodlegesen is meg kell valahol erje, hogy penzt kerjenek/kapjanak ra. Igy is kapnak ra penzt, de mint irta valaki az hogy telepeket letesitsenek ra vagyis a tenger ala, az meg kicsit tavoli.

De erdekes kerdest vetettel fel, ha mondjuk Kina "hoditana" meg az Europat elobb akkor az oket illetne?
    Vagy az egesz emberisegnek joga lenne kiaknazni.

A baj csak az hogy most is az orszagok a nepek egymassal versengenek olyan ugy kapcsan, ami mindenkit elobbre vinne ha osszefognanak es kozos erovel jutnanak el a celig. Persze ez csak alom. Bar egyre jobban latom a kozos osszefogast egy nagyobb hordereju ugy megoldasara. Remelem ez lesz a tendencia tovabbra is.

Talan mindig is a harc, kivancsisag, a tudasvagy es sajnos az hogy "igenis en voltam az elso" lesz ami elobbre viszi az emberiseget.