• Epikurosz
    #75
    Még mindig OFF

    A baj az, hogy obskurus célok által vezérelve a jelenleg regnáló elit kialakított magának egy destruktív szellemi háttérbázist (ELTe, KEE-OSI stb.). Ez a szellemi holdudvar kenyéradó gazdái érdekeinek megfelelően kialakított magának egy hamis érvrendszert, amit a média széleskörűen népszerűsít. Ezeket az érveket, csak a józan paraszti észre támaszkodva lehet visszaverni.

    - Alapvető népi bölcsesség, hogy "Aki nem dolgozik, az ne is egyék.". Másrészt, amit nem termelünk meg, azt nem lehet szétosztani. Láttam amúgy riportot a tévében, amelyben lopkodó cigányokat interjúvoltak meg. Az egyik hetykén kijelentette, adjanak munkát, akkor nem fognak lopni. A monoki és más polgármesterek most közmunkát akarnak adni, erre jön a kifogás, hogy a közmunka megalázó, meg kényszermunka. Hát, persze, mindjárt egy cégvezetői bőrfotel kellene, vagy min. romaügyi szakállamtitkári poszt.
    - Azt mondják, hogy a gyereket nem lehet büntetni a szülei hátrányos helyzetéért. Hát, az a kib*ott élet nem büntet akkor, amikor nem adott nekem 200 cm-es magasságot, schwarzeneggeri izmokat, és csábos arcot? Na, kérek kártérítést, de nem a Jóistentől, hanem a magyar adófizetőktől, az "Isten fizesse!" nem elég.
    - Hallgatgatom Varga Ilona Cigányfélóráját a Kossuthon. Mindenről van ott szó: cigány önazonosságról; büszkeségről ("Minél üresebb a kalász, annál magasabban hordja a fejét."); hogyan lehet pályázni; hogyan lehet perelni, ha diszkrimináltak, milyen nagy érték a cigánymuzsika, de nem kap elég támogatást stb. stb. Egy árva szó sincs arról, hogy miként lehetne a magyar társadalom hasznos tagjává válni, mit lehetne tenni a bűnözés visszaszorítása érdekében, milyen módjai vannak a nem kívánt terhesség megelőzésének stb. stb.
    - Ott van az a Cigány Kisebbségi Önkormányzat, az is hatalmas pénzeket kap az adófizetők zsebéből. Ha már annyira kell a különállás, akkor vegye át a CKÖ a romákkal kapcsolatos szociális problémákat is. Másszóval: a romák fizessenek adót, nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékot saját, külön pénztárba, és abból történjen nekik mindenféle kifizetés, segély kiutalás stb. Nem lenne itt semmi gond.