• cptkilljoy
    Szekeres Viktor kritikáiból eddig is sütött a "csak legyen meg a karakterszám, és különösebben nem érdekel, hogy mit is írok", és a sok pontatlanságtól már többször hidegrázást kaptam, de ez a négy bekezdés már nagyon fáj. Ludlum Bourne sorozata, mint azt már PetruZ is írta, 1980-as, vagyis elég érdekesen merített volna a '84-ben indult képregényből. Arról nem is beszélve, hogy a "Robert Ludlum-féle Bourne adaptáció" az mi a rák? Mert ugye Ludlum megírta a Bourne Identity-t, ezzel '80-ban megalkotva Jason Bourne-t. Na de akkor mit is adaptált Ludlum és kitől, vagy honnan? Az utolsó bekezdésen először felhúztam a szemöldököm, mivel az eredeti képregényben Sheridan elnök férfi volt, és az amnéziás XIII-at egy tengerparton találja meg egy kutyáját sétáltató ember. A sorozatban valóban női elnök lesz meggyilkolva a Függetlenség Napi ünnepségen (végre valami, ami stimmel!), de a tengerparti megtalálást itt sem módosítják ERDŐRE(?), ahogy a játékban is megtartották ezt az alapvetést. A főszereplők megemlítése meg már csak stilisztikai dolog, mert nem tudom hányan gondolták ez alapján, hogy Val Kilmer lesz XIII, pedig ő Mongoose-t fogja alakítani, és Stephen Dorff lesz XIII...