• fflx
    "CrySis:
    - fejlett grafikai és fizikai motor
    - a grafikán és a teljesítményen látszik, hogy a DX10-et a kiadása előtti utolsó 3 hónapban csapták össze
    - történet lassú vontatott rövid, Sci-Fi jellegű
    - túl rövid játék idő (~11 óra)
    - szinte csak kizárólag dzsungelben játszódik, 3 pályát leszámítva
    - nincs változatos fordulata
    - alapvetően 4 ellenfél típus (síma kóreai katona, tengerész gyalogos kóreai katona, nanóruhás kóreai katona, UFO-k)"

Szerintem a hangulat inkabb hullamzott. Voltak rendkivul hangulatos reszek es voltak kivetelesen idegesito es lehangolo reszek benne. A vegen erzodott, hogy az EA-nal azt talaltak ki, hogy inkabb csinaljunk hozza majd meg egy-ket kiegeszitot, mert hat megis minden jatekuk igy keszul es abban van a nagy penz.

Jatekido nekem azert jonehany este volt es inkabb kozelitette a 20 orat. (termeszetesen a legnehezebb fokozaton)

Hat azert a "kizarolag dzsungel" mellett volt egy tankos hatalmas nyilt terepen jatszodo, elotte a kikoto. Meg volt egy banya melletti ipari resz, egy barlang, egy idegen zero gravity kornyezet, egy jegge fagyott dzsungel, egy dzsungel folott ropkodos es a vegen egy anyahajon jatszodo resz. hm....

Ellensegbol azert szerintem volt boven, mert ugye a koreaiak nem csak gyalog kozlekedtek, volt tank, helikopter, auto, teher auto, szemely auto, tankelharito agyu, bazookas gyalogos. Az idegenekbol is volt a lebego valamik, a kis ropkodo, a nagyobb ropkodo a hatalmas es a vegen az igen nagy.

Szerintem igazabol nem volt semmi baj a crysis-szal, egy mai jatek gepen XP-vel siman fut minden high-on, csak hat az EA, ugye sikeresen ebbol is sikerult a lelket kivennie.