• koschwarz
    #46
    lehet hogy hülyeség, de én tényleg úgy gondolom, hogy a játék megvásárlásától nagyon sok embert tartott vissza a gépigény, akkor is, ha egyébként lejjebb lehet vanni a beállításokat és úgy is egész szépen nézne ki.

    tiszta pszichológia:

    ha meg is van a játék, és ha láttad az előzeteseket, hogy hogyan néz ki max grafikán, akkor is nagyon savanyú pofával veszi le az ember a beállításokat.

    sajnos ma már állítólag nem divat (nem éri meg) demókat kiadni, bár a crysis-nak pont volt. nekem a demo is többszöri próbálkozásra, egyszeri leszedés utáni újrainstallálás után "sikerült" végigvinnem, és őszintén mondom, nem tudott beindítani. repetitívnek, hagyományosnak és unalmasnak találtam. a második falu vagy helyőrség kiírtása után hagytam abba és szedtem le először a demot...aztán csak nem hagyott nyudodni, hogy "kell lennie valaminek, amitől ez egy nagy durranás, eltekintve a grafikától", de még a hatásos demo befejezés sem indított be.

    ahogy néztem, a legtöbben is legjobb esetben úgy fejezték be a játékot, "elég jó kis gamma volt ez...". de elővenné-e mégegyszer? kérdem én...



    azért az is mutat valamit, hogy nemigen hallunk crysis-motoros játékok bejelentéséről...ellentétben pl. az unreal motorosokkal, amiből már rengeteg van és lesz.