• valamit
    #18
    ""Amúgy ceruzával is lehet zenét hallgatni és filmet nézni vagy navigálni. Azt a zenét amit azzal ütsz ki és azt az animációs filmet, amit azzal rajzol meg, navigáláshoz meg belerajzolod a földbe a térképet." - orvos látott már?"

    Azt hittem ez érthető, de látom nem. Arra akartam rámutatni, hogy a zenehallgatás, filmnézés, navigáció relatív dolgok. Van aki filmet igazán csak moziban néz szívesen, van aki csak több millás hifit hallgat szívesen, tehát az például, hogy a PDA vagy a ceruza zenéje megfelelő e valakinek, azt embere válogatja. (meg pénztárcája, fizikai ereje, kényelmi igénye, stb.)

    "Egyébként jópofák ezek a szerkezetek, és vennék is, ha valóban olcsó lenne (20-30k HUF). Na de ennyiért kell a francnak. Van jó PDA-m, van erős laptopom, így ezt ennyiért kihagyom. Az árához képest - figyelembe véve a meglévő cuccaimat - semmit nem nyújt. Ennyiért már egy jó PDA-t, vagy egy jóval erősebb és nagyobb tudású laptopot lehet kapni. Számomra felejtős."

    És most gondold végig, ha ez a cucc már lett volna, mielőtt PDA-t és laptopot veszel, megvetted e volna? Mert mindig vannak újabb emberek, ahogy egy csecsemőnek minden vicc új, egy csecsemőnek minden elektronika is új.