hptesó írására reagáltam csak.
Végre egy ember fel mert állni és ellenálni.
Ami a microsoft előadásokon megy az megtévesztés, önsztárolás, pszihológiai ráhatás az emberekre, " mi vagyunk a faszák, mi vagyunk a tuti, minket válassz" Csupán reklám önös érdekekből, sosem rólatok szólt.
Én szívem szerint fejbe lőttem volna ballmert, és ugyan így tennék nagyon sok politikussal. Nagyon szeretném a halálukat. Az egyetlen visszatartó erő a bűntetés azért ha elkövetném, valószínűleg életfogytos lennék.
Még egy bizarr megoldásnak tartom azt hogy, mivel magyarországon elég magas az öngyilkossági ráta, ezért felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ha nagyon elkeserednek és komolyan arra az elhatározásra jutnak, hogy nem akarnak többet az élők sorában maradni, és ha végleg döntöttek. Akkor HA úgy érzik hogy életükben csak vesztettek a kormányzással, politkusokkal, akkor legyenek olya kedvesek és még mielőtt végleg távoznának, gondoljanak az itt maradottakra.
Egy távcsöves vadászpuskával, vagy bombamerénylettel legyenek olya kedvesek és szabadítsanak meg minket ezektől az élősködőktől. Én szívesen megosztanám ezekkel az emberekkel minden ötletemet, hogy valósítsák meg a dolgot.
Bomba gyártás, fegyver vásárlás feketén, műszaki oldala a bomba távirányításához, stb.
Csak legyen már egy ember, miután felrobbantotta gyurcsányt, nyugodtan és szerintem boldogan távozhat ő is, ha még tényleg úgy gondolja.
Az is biztos hogy utánna mindenki hősként ünnepelné azt az embert, lenne egy csoport, közösség akiknél az a nap piros betűs ünnep lenne, több száz év múlva is benne lenne a történelemben, mint pozitív szereplő.
Mert akik szipolyozzák a közösség pénzét, az minden csak nem sztár, a halálukkal minden ember csak nyerne.
Csupán azt kell elérni,hogy elkezdődjön a dolog. Hogy megtörjön a jég, 3-4 kulcsember, politikus megölésével elkezdődne egy hullám, utánna már spontán hasonló akciók is lennének, maguktól szép számban.
Radikális megoldás, de csak így tanulná meg a politikai ellit,hogy NEM MEGENGEDETT AZ EMBEREK PÉNZÉT ELLOPNI. Nem használhatod fel saját célodra azt a pénzt amiért több ezren, verejtékes munkával, megdolgoztak.