• rigidus
    #3
    "Erdekesek" ezek a cikkek. Azt birom bennuk a legjobban, hogy amikor valami mocskos nagy disznosag feljon pocegodor tetejere, amolyan felteteles reflexkent szinte az osszes magyar media ugy ugrik ra egy-egy kiszivarogtatora mint gyongytyuk a takonyra. Ugyan az MTI irta a cikket, de az, hogy ide is bekerult, jol tukrozi az itteni kultura $zinvonalat is.

    Tudjatok T. Ujsagiro Urak, en nem Magyarorszagon elek, ezert nincsen "szerencsem" nap mint nap ezt a fajta "ujsagirast", mentalis kezelest kapni, igy mondhatnam, hogy kivulallokent szemlelve mikor belefutok ilyen cikkekbe, valahogy ugy elem meg mint egy ritkan latott fergeteges kabaret. Tisztara mint ha valami dilettans firkaszok azon vitatkoznanak, hogy Vitezi David fejen volt vagy nem volt sapka. Az ilyen kategoriaju cikkeket az 50-es, 60-as evekben lehetett olvasni utoljara. Ez ugyanigy igaz a Zsanett ugyre is, az olaj ugyekre es egyebkre. Na, hat ezek azok a hires nevezetes lejarato kampanyok amiket az elozo rendszerbol is megszokhattunk. (ha a zsengebb korosztatyt is erdekli)

    Uraim, az az idiotizmus ami ebbol az ujsagiroi kulturabol arad, csupan jol peldazza egy omladozo rendszer utolso vegvaranak a vergodeset. Nem maradt mas a tarban? Igy lehet egy rendszert kesleltetni az osszeomlastol, hogy szaradt tragyamocsingokkal hajigalunk valakit a foteren? Mi ez, kozepkor?

    Tragedia, tragedia hatan, egyre tobb az elszegenyedett, elkeseredett ember es az ujsagiras az ilyen minosegtelen, uniformativ szarhajigalasokban merul ki ahelyett, hogy a lenyegi kerdeseket, problemakat boncolgatna, objektiven tajekoztatna, majd uj es stabilabb rendszervaltason dolgozna.

    Ahamm... Nem erdek??