• sathinel
    #1
    DT= minden rózsaszín T cég itthon. És hogy mit kell tudni róluk:


    - A német internetfejlesztéssel zsarolják a kormányt.(ha más céget beengednek nem csinálnak semmit, persze más országokban lehet monopólhelyzetben)
    - A T cégek közt nincs kommunikáció, csak a tartozásról(ami nem is volt) és utánna személyesen kell igazolást kérnem egyik T cégtől hogy a másik T cég elhiggye nem tartozok.(most van adateggyeztetés vagy nincs?)
    -Nemlétező levelekre hivatkozva leállítja a netet, majd 30k-ért kapcsolja csak vissza mert nem akart az ember velük új szerződést kötni, és kitalálták hogy nem fizettem.
    - Ha külföldi netelérés miatt pampogsz(nagyobb volt a feltöltésem mint a letöltésem párizsba) akkor azt mondják nézzem meg és teszteljem a netet a magyarországon lévő honlapjukon mert azt fogadják el.
    - Amit eddig megszereztek az többet nem fejlődött(pl freemail)
    - Megfigyelési botrányok (mint a nácik)(ui: miért is kelett 800 milliót fizetni az iwiw-ért?:D)
    - Internet és mobil szférában monopól helyzet megratására törekszenek. ( tudja valaki miért kelett eleinte a vodafonnak sok tornyot kiéptíteni? mikor még fizettek is volna a matávnak hogy felrakhassák tornyaikra a sugárzókat? vagy az internetelérésnél vagy velük kötsz üzletet, vagy egy velük szerződésben lévő céggel(tehát ismét csak T cég), vagy van 1-2 másik mint upc, digiTV.

    Amennyit szoptam velük, és amiért úgy működnek mint a nácik, az egyik legszarabb cégnek tartom európában. Talán még gyükerebbek mint az MS mert országok fejlesztésébe, működésébe ugatnak bele.