whito#10
Jól van kedves "mindent ellopunk, minden letöltünk, mert ez nekünk jár" netes társadalom. Gratula.
Már miért nem rendelkezhetnék szabadon az általam előállított tartalommal? Miért nem akarhatnám letiltani a hozzáférést egy idő után? Miért kellene tudnom, hogy a gugliban hogyan tilthatom le a tárolást? Miért kellene tudnom, hogy az 50 másik keresőben ami a guglin kívül létezik hogyan kell letiltanom? Miért nem úgy működik, hogy én engedélyezem ha akarom a cache-t és nem nekem kell tiltanom? Tudjátok ez olyan, mint ha azt mondanánk, hogy bárki küldhessen neked spam-et, kivéve ha bekonfigurálod és külön kéred minden spam küldőt, hogy ne küldjön neked? Miért kellene nekem egy tölem független szervezet általam nem kért szolgáltatását lemondanom?
Miért nem lehet elképzelni reális indokot, hogy miért nem akarom a tartalmat utólag elérhetővé tenni?
Pl. ingyenes termék bevezető időszak alatt publikussá teszek dolgokat, ami után pénzt akarok keresni? Vagy mi van, ha az asszonyod, aki nem ért a nethez véletlen publikusan feltette a tegnap este rólad készült képeket amikor tangában táncolsz neki és le akarod szedni? Könyörögj a guglinak, hogy ne már?