• krajcsovszkig
    Azt, hogy az intel jobb a c2d-re értettem, p4 fost meg akkor vettem, amikor már a DDR2 olcsóbb volt az 1-nél, gyorsabb is és az AMD-nem ezek után még hónapokig nem volt rá platformja. Ráadásul a komplett gép kb 5ezer FT-al olcsóbbra jött ki, mint ugyanolyan teljesítményű AMD-vel lett volna. Nemtom AMD procival hogy menne a gépem, de soha nem volt intellel semmilyen problémám, és másoktól is inkább AMD-re hallottam rendellenes működést. AMD azért sem tetszett, mert akkoriban kéthetente jelentett be egy új socketet, és utálok alaplapot cserélni. Szóval ne akarjátok beadni, hogy rosszul jártam intellel, mert én még mindig nem úgy látom, mindent egybevéve, azért is mert most nem kell alaplapot, ramot és procit cserélnem egyszerre :D
    DDR3-mat is vennék, ha most új gépet vennék, pont ezért, de várnék 2-3 hónapot, hogy olcsóbb és jobb legyen. És nem azért veszek valamit, mert az intel azt mondja, hanem mert én úgy látom jónak. 2001-ben is AMD-s gépet vettem volna, ha értettem volna már akkor hozzá... :D

Az hogy az AMD szar arra értettem, hogy most a termékeik mennyire elmaradottak az intelekkel szemben.

Az ATI felvásárlás azért volt hülyeség, mert az AMD majdnem összes tőkéjét elköltötte rá, és kb. ugyanakkora adósságba is keveredett, pont a számukra zuhanórepülést eredményező core 2 megjelenés előtt nem sokkal. Most viszont jól jön neki, ezt nem is tagadtam (nekem is ATIm van, pedig nvidia-fan vagyok, de ami jó, az jó :))

Bocs, ha valakit megbántottam a kirohanásommal, de utálom ha valakit csak azér szivatnak, mert jól megy neki, ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnának, hogy nekik is jól menjen... És - ugyan nem ismerem az ügy részleteit ennél jobban, mint a cikkben volt - ez nekem eléggé ilyennek tűnik...
    És, hajrá AMD, ne hagyd elkényelmesedni az intelt! ;)