"P4 fost is megvettem, mert abból nem spórolták ki a DDR2 támogatást, úgyhogy most nem sz.pok a gépfejlesztésnél. És annyira nem is sz.r az, csak azok szerint, akik nem próbálták..."
Fú de okos vagy. Aztán te meg akkor szoptál a 10^20-on árú új ddr2-vel ami ráadásul egy fos volt, én meg szoptam most a kőkemény 8k-s 2 giga ddr800 árával :DDD. P4-et nem kellett kipróbálni, hogy kiderüljön hogy szar (bár én megtettem, persze nem saját cuccal, tiszta pénzkidobás lett volna), minden teszt bizonyította. Fincsi volt 40k-ért olyan procit venni amit egy 15k-s megelőz és hűvösebb is? :D Nem rossz érzés hogy átvertek, te meg bedőltél?
Az ati felvásárlása meg annyira volt hülyeség, hogy így újra tudnak chipseteket is gyártani, nagyjából full platformot. Amd chipset, amd proci, amd integrált vagy normál videokártya, már csak amd alaplap kéne :)
És mellesleg most úgytűnik pont az ati részleg húzza fel az egész amd-t, persze még mindig sok az nvidia fan, akik a kezdetleges driveres tesztekkel hasonlítják a kártyákat össze az nv által pénzelt játékokon, de az ac botrány elvileg sokat segített az amd-nek :)