krajcsovszkig#42
Nem akarok monopóliumot. Nem akarom, hogy az AMD megszűnjön, mert az szar lenne. (Intel se akarja, nemtommá hol olvastam, hogy manapság szinte ők tartják el az AMD-t, hogy ne szívjanak a megszűnése miatt a cégbíróságnál... Nemtom mennyire igaz, de hihető is, meg vicces is :)) De.
Azért ne gondoljuk má' hogy kedves AMD pajtás szent! Hogy is kezdődött? Nem úgy volt, hogy 286-ig intel fejlesztett, AMD meg csak egy gyártója volt neki? Aztán T. AMD olcsóbban kezdte ugyanazt a procit adni, mert nekik nem volt pénzük a fejlesztésben? Hogyisvanez, kérem??
AMD meg most nem azért szar, mert nem dolgoznak, hanem mert BÉNÁK. Meg fos a marketingjük és a gazdaságpolitikájuk (lásd ATI-felvásárlás, bár az most talán kezd nekik lassan bejönni, de sztem az se miattuk van...), erről meg nem az intel tehet...
Én intelt veszek, mert jobb. P4 fost is megvettem, mert abból nem spórolták ki a DDR2 támogatást, úgyhogy most nem sz.pok a gépfejlesztésnél. És annyira nem is sz.r az, csak azok szerint, akik nem próbálták... De hát így szokott ez lenni, Jack Tompson se azért szidja a gamereket mert elverték cs-ben...