• Laci082
    #19
    A cikkírónak elgurult a gyógyszere, vagy jelentkezett valamelyik TV-s vetélkedőbe, de nem vették fel, és most bosszút állt:)
    Az RTL-en lassan többet reklámozzuk az rtl.hu-t, mint az inteligens mosószereket, a BK-be tudtaosan egyre többször jelenik meg a számítógép, és az internet úgy mint hasznos dolgok, és emellett volt olyan epizód is ami a veszélyekre hívja fel a figyelmet (ne utalj ész nélkül bárkinek, aki azt állítja, hogy rászoróknak gyűjt). Ha a kedves cikkíró hajlandó kifizetni a bevétel-különbséget amit egy informatikai magazin főműsoriőben sugárzása eredményezne, akkor pedig esküszöm elintézem, hogy a BK után minden nap ilyen menjen. A BBC lemásolásáról pedig annyit, hogy a frissen készült oldalainkat egytől-egyik szabadon letölthető script-ek segítségével csinálták az online-osok. Ennek ellenére a BBC meg lett kérdezve, és áldását adta rá, pedig nem az ő fejlesztésüket loptuk el...
    Tavaly pedig hosszú ideig "támogatott műsorként" a legjobb sávban ment a pár perces "internet percek", ami kb 100 rövid epizód alatt mutadta be az alapokat az internetről. Hír, és közéleti műsoraink az adás után pár órával elérhetőek az rtlhirek.hu-n, és ha minden terv szerint megy, akkor a régi videótárat szeptemberig teljesen lecseréljük új, flash alapúra, ahova egyre több műsor fog felkerülni.